Thompson Middle School

Skip to main content
Search
STAAR Workshop will be held on April 29, 2017.  It is open to all students and pizza lunch will be provided.  We will also be giving out door prizes!  All grades are encouraged to attend.  From 10-1:30

Bell Schedules

Regular Bell Schedule
Description / Period Start Time End Time Length
1st 7:50 AM 8:35 AM 45 min
2nd 8:39 AM 9:24 AM 45 min
3rd 9:28 AM 10:13 AM 45 min
Prime Time 10:17 AM 10:45 AM 28 min
4th 10:49 AM 11:34 AM 45 min
5th 11:38 AM 1:08 PM 90 min
A lunch - 11:38 AM 12:08 PM 30 min
B lunch - 12:08 PM 12:38 PM 30 min
C lunch - 12:38 PM 1:08 PM 30 min
6th 1:12 PM 1:57 PM 45 min
7th 2:01 PM 2:46 PM 45 min
8th 2:50 PM 3:35 PM 45 min
Early Release Bell Schedule
Description / Period Start Time End Time Length
1st 7:50 AM 8:27 AM 37 min
2nd 8:31 AM 9:08 AM 37 min
3rd 9:12 AM 9:49 AM 37 min
4th 9:53 AM 10:30 AM 37 min
5th 10:30 AM 12:00 PM 90 min
A lunch 10:30 AM 11:00 AM 30 min
B lunch 11:00 AM 11:30 AM 30 min
C lunch 11:30 AM 12:00 PM 30 min
Pep Rally Schedule
Description / Period Start Time End Time Length
1st 7:50 AM 8:32 AM 42 min
2nd 8:36 AM 9:18 AM 42 min
3th 9:22 AM 10:04 AM 42 min
4th 10:08 AM 10:54 AM 46 min
5th 10:54 AM 12:24 PM 90 min
A lunch - 10:54 AM 11:24 AM 30 min
B lunch - 11:24 AM 11:54 AM 30 min
C lunch - 11:54 AM 12:24 PM 30 min
6th 12:28 PM 1:10 PM 42 min
7th 1:14 PM 1:56 PM 42 min
8th 2:00 PM 2:45 PM 45 min
Pep Rally 2:45 PM 3:35 PM 50 min